Uiteraard helpen wij u bij uw keuze

Met deze configurator kunt u eenvoudig een aantal mogelijkheden bekijken. Klik op een model naar keuze en selecteer een steensoort.
In onze showroom bespreken we graag wat er allemaal nog meer mogelijk is om te komen tot een gedenksteen die past bij uw persoonlijke wensen.
De opties die u hieronder kiest zijn dus absoluut niet bindend, maar geven een indruk van wat mogelijkheden. Desgewenst kunt u uw gegevens invullen en verzenden, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Tekst

Weet u al welke tekst er op de steen moet komen? Vul het dan hieronder in, zodat wij nadat u het formulier hebt verzonden dit al kunnen verwerken in het definitieve voorstel. Dit concept nemen wij dan mee bij onze persoonlijke afspraak.

Hieronder ziet u de meestgebruikte kleuren. Uiteraard zijn alle kleuren mogelijk. Graag bespreken we dit met u in een persoonlijk gesprek nadat u een afspraak hebt gemaakt. Ook tonen we u dan de graveertechnieken.
Lettertype
Garamond
Georgia
Bookman
Lydian
Diskus
Corsiva
Tailends
Pressure
Verdana
Gegevens aanvrager
Graag werken we vrijblijvend het voorstel voor u uit. Vult u daarom hieronder u gegevens in, zodat wij u kunnen benaderen voor een vervolgafspraak bij u op locatie of in onze showroom.
CAPTCHA